9 saatte yakalandı

Kapaklı'da bir halı yıkama firmasından hırsızlık yaptığı iddia edilen Çilek U., isimli kadın, polisin soruşturmayı başlatmasından yaklaşık 9 saat sonra yakalandı.

GÜNDEM 26.07.2015 16:26:00 0
9 saatte yakalandı

Olay, Kapaklı’ya bağlı Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi’nde faaliyet gösteren bir halı yıkama firmasında meydana geldi. İddiaya göre, sabaha karşı işletmeye giren Çilek U., buradan halı yıkama makinelerine ait su motorları ve deterjan motorları ile bir miktar demir çalarak kayıplara karıştı.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede kimliği tespit edilen Çilek U.’nun Çerkezköy’de Bağlık Mahallesi’nde ikamet ettiği belirlendi. Polis tarafından gözaltına alınan Çilek U.’nun, çaldığı malzemeleri Çerkezköy’deki bir hurdacıya sattığı tespit edildi.

TUTUKLANDI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Çilek U. daha sonra Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Çilek U. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ