En 'Özel' doğum günü

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin 'Doğum günü' etkinlikleri kapsamında Temmuz ayında doğan dernek üyeleri için pasta kesildi. En 'Özel' doğum günü kutlamasını Sü

GÜNDEM 26.07.2015 16:18:00 0
En

Doğum günü etkinliğine, dernek üyeleri ve aileleri katıldı. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Büşra Tecimen, İki yıldır düzenli olarak doğum günü etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Temmuz ayında doğan üyelerimizin doğum günlerini hep birlikte kutlayacağız. Bizlerin bu ay doğum gününü kutlayarak, üyelerimizin sevincini paylaşan ve kendilerine moral veren ablamız Süheyla Usta’ya sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Temmuz ayında doğan bütün engellilerin doğum gününü kutlayan Süheyla Usta, doğum gününü kutlamaya vesile olduğum için çok mutluyum. Arkadaşlarımız beni aradılar ve hiç düşünmeden sponsor oldum. Engelli kardeşlerimizin maddi ve manevi her zaman yanlarında olmamız gerekiyor.”dedi.

Ardından doğum günü olan engelliler, hep birlikte kendileri için hazırlanan pastayı kestiler. Engelli vatandaşlar ve aileleri ise çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Haber/Gökhan TEKER