İftar verenlere teşekkür belgesi

Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Selimiye Cami yanına kurulan iftar çadırında vatandaşlara iftar veren kurum ve kuruluşlara teşekkür belgeleri Vali Dursun Ali Şahin tarafın

GÜNDEM 24.07.2015 17:51:00 0
İftar verenlere teşekkür belgesi

Edirne Valiliği toplantı salonunda düzenlenen belge töreninde konuşan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, “Bu seneki iftar Edirne’nin imajını daha yükseltecek şekilde daha farklı oldu. Temizlik ve hijyen olarak gerçekten çok farklı bir iftar organizasyonu düzenlendi ve bu vesileyle emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu sene hayırseverlerimiz hayır yapabilmek için adeta yarıştılar. Bazı kurumlarımız iki gün iftar verdi. Emniyet mensuplarımız kendi aralarında para toplayarak vatandaşlarımıza iftar verdiler. Bazı iftar programlarına bende katıldım ve vatandaşlardan gelen olumlu tepkilere bizzat şahit oldum. Bu sene ramazan ayında neredeyse tamamı hayırseverler tarafından karşılandı. Bu nedenle tüm hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yardımında bulunan kurum kuruluş ve vatandaşlara teşekkür belgelerini veren Vali Şahin, gelecek yıllarda da bu gibi organizasyonlarda yapılan yardımların artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

 

Marmara Haber