Altın Kız'ın sağlığı İrmet'e emanet

Özel İrmet Hastanesi, katıldığı şampiyonalarda elde ettiği derecelerle Çerkezköy'ü ulusal ve uluslar arası alanda başarıyla temsil eden 'Altın Kız' lakaplı Taekwondocu Kübra Kepen

GÜNDEM 22.07.2015 17:43:00 0
Altın Kız

Kübra Kepenek’in başarılarıyla gurur duyduğunu belirten Özel İrmet Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, “Kübra kardeşimiz, hepimizi olduğu gibi beni de başarılarıyla gözlerimi yaşartır derecede mutlu etti. Hastanemiz şu anda yatırım aşamasında olduğu için kuvvetli sponsorluklara imza atamıyor. Söz konusu olan Taekwondo sporu olunca konuya biraz daha farklı bakıyoruz. Sağolsun patronlarımız da bu konuya olumlu baktılar ve Kübra ile kardeşine sağlık sponsoru olmaya karar verdik” dedi.

KÜBRA ÇERKEZKÖY’DE TEK

Kübra Kepenek’in aynı zamanda milli takım sporcusu olduğuna vurgu yapan Alper Atasoy, “Kübra Çerkezköy’de tektir. Biz şimdi Kübra’yı ve kardeşini ilgili personelimizle tanıştıracağız. Bundan sonra sağlık konusunda her türlü sorununu onlarla paylaşacak. Personelimiz de kendileri için gereken neyse onu yapacaktır” dedi.

KÜBRA BİZİM PERSONELİMİZ GİBİ OLDU

Özel İrmet Hastanesi’nde personele sağlık harcamalarında büyük oranda indirimler sağlandığını belirten Atasoy, “Kübra da artık bizim personelimiz gibi oldu. Kendisi ve kardeşinden hiçbir ücret talep edilmeyecek. Ailesi de hastane personeline uygulanan büyük indirimlerden faydalanabilecek” diye konuştu.

ÖRNEK OLACAK

Desteklerinden dolayı Özel İrmet Hastanesi’ne teşekkür eden Kübra Kepenek’in Antrenörü Bilal Güzel, “Bu durum, sizlerin yaptığı katkıların boyutunun toplumun farkına varması adına çok güzel bir davranış oldu. Sporcunun yetişmesi, Türkiye Şampiyonu olup Avrupa ve Dünya şampiyonalarında mücadele ediyor olmasının farkındalığı var ama başarılarının desteklenmesi adına sizin yaptığınız katkıların örnek olacağına inanıyorum” dedi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Alper Atasoy’un da eski bir Taekwondocu olduğuna dikkat çeken Bilal Güzel, kendisini Kübra’nın antrenmanlarını izlemek üzere spor kulübüne davet etti. Konuşmaların ardından kısa süre sonra Dünya Şampiyonası için Milli Takım kampına katılacak olan Kübra ve Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan kardeşi Senanur sağlık kontrolünden geçti.

Haber / Ahmet KARDEŞ