Kamyonun freni boşalınca

Çerkezköy'de yokuş yukarı çıkarken freni boşalan kamyon, arkasından gelen otomobile çarptı ve duvara sıkıştırdı. Kazayı, otomobilin içinde bulunan sürücü Yener Türkeli şans eseri ya

GÜNDEM 22.07.2015 17:42:00 0
Kamyonun freni boşalınca

Kaza, dün İstasyon Mahallesi Üründül Sokak üzerinde meydana geldi. Bölgede asfaltlama çalışması yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kullanımında olan Ayhan Mardin yönetimindeki kamyon, sokakta yokuş yukarı çıkarken, freninin boşadı. Bunun üzerine geri kayan kamyon, arkasından ilerleyen Yener Türkeli yönetimindeki 59 UV 547 plakalı otomobile çarptı. Kamyonla birlikte sürüklenen otomobil bir evin bahçe duvara çarptı ve  bahçe duvarı ile kamyon arasında sıkıştı.

BURNU BİLE KANAMADI

Otomobil sürücüsü Yener Türkeli, kazayı burnu bile kanamadan atlatırken, kamyon ile duvar arasında kalan araç kullanılamaz hale geldi. Freni boşalan kamyon, olay yerine getirtilen bir iş makinesi ile hurda yığınına dönen otomobil ise çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı.

Türkeli, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tavsiyesine rağmen iyi olduğunu söyleyerek hastaneye gitmek istemedi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ