Kuzenler yan yana toprağa verildi

İstanbul'un Büyükçekmece İlçesi'ne bağlı Güzelce Sahili açıklarında geçen Pazar günü 6 kişi bindikleri kayığın alabora olması sonucu boğularak hayatını kaybeden kuzenler 27

GÜNDEM 22.07.2015 17:40:00 0
Kuzenler yan yana toprağa verildi

Güzelce sahilinden 4 metrelik kayıkla denize açılan ve sosyal paylaşım sitesi faceebok hesabından teknedeki arkadaşlarıyla birlikte çekildiği ve “Bu tekne batar” notu düşen Fatih Çileli ve kuzeni Kayhan Çileli’nin de içinde bulunduğu kayık alabora olmuş, İki kuzen denizde boğularak hayatların kaybetmişti.

Fatih ve Kayhan Çileli’nin cenazeleri aileleri tarafından Kırklareli Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak Kırklareli’nin Bademlik Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi. Dua edilmesi ve helallik alınmasının ardından iki kuzen için Kofçaz İlçesi'ne bağlı Elmacık Köyü Camisi'nde tören düzenlendi. Fatih ve Kayhan Çileli'nin tabutlarına sarılan aileleri uzun süre gözyaşı döktü. Kuzenler, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında ailelerinin isteği üzerine yan yana toprağa verildi.

Aynı kazada 3 kişi kurtarılırken, denize düşerek kaybolan 19 yaşındaki Burak Nizamoğlu'nu arama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

Marmara Haber