İki meydana düzenleme geliyor

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Cumhuriyet Meydanı ve Vilayet Meydanlarının yeniden düzenlenmesi konusunda çalışmalara başladıklarını söyledi.

GÜNDEM 22.07.2015 17:28:00 0
İki meydana düzenleme geliyor

Konusunda uzman kişiler ile toplantılar gerçekleştirdiklerini ifade eden Kesimoğlu, “Meydan düzenleme projemiz, uygulama projesine dönüştürülüyor. 2 ay içerisinde uygulama projesi tamamlanacak’’ dedi.

 

KENTİMİZE KİMLİK KATACAK PROJELER OLACAK

 

Hazırladıkları projelerin kente yeni bir kimlik katacağının altını çizen Kesimoğlu, “Meydan düzenleme projelerimize Vilayet Meydanından başlamayı amaçlıyoruz. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda çalışmamız olacak. Konusunda uzman kişiler ile toplantılarımız ve fikir alışverişlerimiz devam ediyor. Meydan düzenleme projemiz, uygulama projesine dönüştürülüyor. 2 ay içerisinde uygulama projesi tamamlanacak. Kente yeni bir kimlik katacak en iyi projeyi yapacağız. Projemiz ile zemin, meydanların etrafındaki binaların rengi, ışıklandırmaları ve tabelaları ile modern bir görüntü oluşturulacak. Ayrıca, düzenlemeler içerisinde bisiklet yolları da yer alacak’’ dedi.

 

FEVZİ ÇAKMAK BULVARI İÇİNDE ÇALIŞMA BAŞLATACAĞIZ

 

Vilayet Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı düzenleme çalışmalarının yanı sıra Fevzi Çakmak Bulvarı içinde bir takım düzenlemelere gitmeyi planladıklarını belirten Kesimoğlu, “Fevzi Çakmak Bulvarı düzenlemesi konusunda da bir takım girişimlerimiz olacak. Bulvarın yayalaştırılması konusunda buradaki esnafımız ile görüşeceğiz. Esnaflarımız ile Ramazan Bayramımızın ardından bulvarın kısmen mi yoksa tamamen mi araç trafiğine kapatılması konusunda bir toplantı yapmayı planlıyoruz.’’diye konuştu.

Marmara Haber