Çocuklarına kızınca

Edirne'de iddiaya göre çocukları ile tartışan 83 yaşındaki Salih Pazarcıklı, Yalnızgöz Köprüsünün altından kendisini Tunca Nehri'ne bıraktı. Görgü tanıklarının haber vermes

GÜNDEM 21.07.2015 18:54:00 0
Çocuklarına kızınca

Çoğunlukla Roman vatandaşlarının yaşadığı Çavuşbey Mahallesi’nde oturan 5 çocuk 7 torun sahibi 83 yaşındaki Salih Pazarcıklı, iddiaya göre nedeni öğrenilemeyen bir sebepten dolayı çocuklarıyla tartıştı. Tartışmanın ardından sinirlenerek evden çıkan yaşlı adam, evin 300 metre ilerisinde Tunca Nehrine girdi.

 

Çevredekiler Pazarcıklı’nın akıntıyla sürüklendiğini görünce hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ise, arama çalışması yapması için AFAD’ı bilgilendirdi. Nehre giren çevredeki vatandaşlar ile AFAD ekipleri arama çalışması yaptı. Çok sayıda kişi ise nehir kenarına gelerek çalışmaları izledi. Yaklaşık 2 saat süren arama çalışmalarını ardından yaşlı adamın cesedi 500 metre ileride ağaç dallarına takılı halde bulundu.

 

Nehirden çıkartılan Salih Pazarcıklı’nın cansız bedeni gören yakınları sinir krizi geçirdi. Pazarcıklı’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Trakya üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Marmara Haber