Çalışmaları inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçenin bazı yerlerindeki altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden son durum hakkında bilgi aldı.

GÜNDEM 20.07.2015 17:11:00 0
Çalışmaları inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın inceleme gezileri kapsamındaki ilk durağı Karlı Mahallesi oldu. İlçeye sonradan bağlanan Karlı Mahallesi’ndeki en büyük sıkıntılardan biri olan Yağmur Suyu Hattı problemini ortadan kaldırmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Mandalı, “Bizim için bütün mahallelerimiz aynıdır. Bu kapsamda bütün mahalleler, hak ettikleri hizmetleri sonuna kadar alacaktır” dedi.

 

BİRÇOK EV SULAR ALTINDA KALIYORDU

 

Karlı Mahallesi’nde yağmur suyu hattı çekim çalışmalarının bir süre önce başladığına vurgu yapan Başkan Mandalı, “Karlı Mahallesi, ilçemize bağlanmadan önce yağmur suları ile ilgili sayısız problem yaşıyordu. Şiddetli yağışlarda birçok ev sular altında kalıyordu. Kapaklı Belediyesi olarak gerekli etüt çalışmalarını yaptıktan sonra yapım çalışmalarına başladık. En kısa sürede bu mahallemizin yağmur suyu hattı çekim çalışmaları tamamlanmış olacak” ifadelerini kullandı.

 

YOL MEDENİYET DEMEKTİR

 

Ardından Bahçeağıl Mahallesi’ndeki stabilize yol yapım çalışmalarını inceleyen Mandalı, “Her zaman söylediğimiz gibi yol medeniyet demektir. Şehirlerin gelişmişlikleri, yollarının güzellikleri ile doğru orantılıdır. Bu bilinçle ilçe merkezimizdeki yolların neredeyse tamamını asfaltladık. Şimdi sırada ilçemize sonradan bağlanan mahallelerimiz var” dedi.

 

ÖNCELİĞİMİZ BAĞLANTI YOLLARINI TAMAMLAMAK

 

Bahçeağıl Mahallesi’nde ilk etapta stabilize yol çalışması yaptıklarını dile getiren Mandalı, “Öncelikli hedefimiz, tüm mahallelerimizin bağlantı yollarını yapmak, daha sonra da bu yolları en modern hale getirmektir. Bu bağlamda Bahçeağıl Mahallemiz de hak ettiği hizmetleri alacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamalarında bulundu.

 

SON DURAK DUMLUPINAR CADDESİ

 

Başkan Mandalı daha sonra incelemesini Dumlupınar Caddesi’nde devam etti. Burada kaldırım yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Mandalı, “Sürücülerimiz için sağladığımız kolaylıkları, vatandaşlarımız için de sağlamalıyız. Onlara güvenle yürüyebilecekleri alanlar oluşturmalıyız. Bu alanların en önemlileri de kaldırımlardır. Kapaklı’ya yakışır kaldırım çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ