Kuyrukta bayramlaşma

Edirne'de taşıdıkları ihracat yüklerini Avrupa'nın çeşitli ülkelerine götürmek için Kapıkule Sınır Kapısı'na gelen TIR'lar yaklaşık 4 kilometre kuyruk oluştururken, ailelerinden uzak Ramazan Bayr

GÜNDEM 20.07.2015 09:14:00 0
Kuyrukta bayramlaşma

İhracat ürünlerini TIR'larla Avrupa'nın çeşitli ülkelerine götürmek için yola çıkan sürücüler,Ramazan Bayramı'nı araç kuyruğunda karşıladı. Gece yarısından itibaren Bulgaristan'a çıkış yapmak için Kapıkule Sınır Kapısı'na gelen TIR'lar yaklaşık 4 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Bayramı çalışarak geçirdikleri için üzgün olduklarını ifade eden sürücüler, yakınlarıyla telefonda bayramlaştıklarını söyledi.

 

>Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan’ın Bursa Defterdarlığı’na atanmasının ardından uzun bir süredir bu görevi vekaleten Cahit Hamdi Yağcı yürütüyordu.14 ile yapılan atamanın ardından İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Grup Müdürüvekili Mehmet Malanlı Tekirdağ’a atandı.

 

MEHMET MALANLI KİMDİR?

 

1966 yılında Antalya’nın Alanya ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Alanya’da tamamladı. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde başladığı yükseköğretimini 1991 yılında tamamladı. 1993 yılında Stajyer Muhasebat Kontrolörü olarak Maliye Bakanlığı’nda memuriyet hayatına başladı. 1996 yılında yapılan yeterlilik sınavında başarı göstererek Muhasebat Kontrolörü, 2003 yılında ise Muhasebat Başkontrolörü olarak atandı.2012-2013 yıllarında Muhasebat Kontrolörleri İstanbul Grup Başkanı olarak görev yaptı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

Marmara Haber