Yarın Ramazan Bayramı

11 ayın sultanı Ramazan'ın son iftarı bugün yapılacak. Bayram namazı ise Çerkezköy ve Kapaklı'da saat 06.34'de kılınacak.

GÜNDEM 16.07.2015 03:35:00 0
Yarın Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı’nın huzur ve güven ortamı içince idrak edilmesinden son derece memnun olduğunu belirten Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, “Bu yıl Ramazan ayı çok sıcak geçecek gibi göründü. Ancak ramazan boyunca havaların mevsim normallerinin biraz altında seyrederek serin olması dolayısıyla insanlarımız hiç zorlanmadan oruçlarını rahatlıkla tuttular. Bu yıl da Ramazan ayını huzur ve güven içerisinde idrak etmenin mutluluğunu yaşadık.”dedi.

Çerkezköy’de bayram namazının 06,04’de kılınacağın belirten Müftü Yusuf Tuna, “Çerkezköy’de bayram namazı sabah namazından sonra okunacak Kuran-ı Kerimden sonra saat 6.34’te   kılınacak. Ayrıca bayram namazı vaazı Osmanlı Camiinden merkezi sistemden verilecek. İsteyen cami imamlarımız kendileri de kendi camilerinde vaaz verebilecek. Vaaz vermek istemeyenler ise merkezi sistemi açarak buradan vaazı verebilir. Bayram namazı vaazında ise Ramazan bayramının önemi vurgulanacak.”dedi.

NAMAZ SAATLERİ

Tekirdağ’da bayram namazı 06.37, Edirne’de 06.39’da ve Kırklareli’nde 06.36’da kılınacak.

Haber/Seyit SÜREN