Mezarlıklara 50 bin çiçek

Edirne Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlıklarda ücretsiz çiçek dağıtımı yapacak.

GÜNDEM 15.07.2015 19:23:00 0
Mezarlıklara 50 bin çiçek

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramı’nda mezarlık ziyareti gerçekleştirecek vatandaşların yakınlarının mezarlarına çiçek ekimi yapmaları için Arefe günü ve Bayramın birinci günü Buçuktepe, Acıçeşme, Yıldırım, Yeniimaret Bademlik ve Karaağaç Mezarlıklarında ücretsiz çiçek dağıtımı gerçekleştireceklerini bildirdi.

 

Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak, Ramazan Bayramı’nda mezarlık ziyareti gerçekleştirecek vatandaşlarımızın huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için tüm mezarlıklarımızın bakımları, temizlikleri Veteriner İşleri Müdürlüğü Mezarlık Birimi ekiplerince gerçekleştirildi.

 

Bu yıl Edirne Belediyesi olarak, yine bir ilki gerçekleştirerek, mezarlık ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlarımızdan isteyenler, yakınlarının mezarlarına çiçek ekimi yapabilmeleri için Park Bahçeler Müdürlüğü’müzde mezarlıklara yaklaşık 50 bin çiçek bırakıldı. Mezarlık görevlilerimizden, isteyen vatandaşlarımız ücretsiz olarak çiçek talebinde bulunarak yakınlarının mezarlarını çiçekleri dikebilecekler.” dedi.

 

ÜCRETSİZ SERVİS

 

Edirne Belediye Başkan yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu da mezarlıklarda incelemelerde bulundu.

 

Ayrıca Edine Belediyesi, Bayram namazının ardından belediye önünden mezarlıklara ücretsiz otobüs servisi kaldırılacağını duyurdu.

Marmara Haber