Çat kapı ziyaret

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz, çat kapı ziyaret ettikleri Ada ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

GÜNDEM 14.07.2015 16:32:00 0
Çat kapı ziyaret

Gürbüz ailesi, Kapaklı’nın yeni mahallelerinden biri olan Kazım Karabekir Mahallesi’ne gitti ve burada  Ada ailesinin kapısını çaldı. Kapıyı açtığında bir anda İlçe Kaymakamı’nı karşısında gören anne Çiçek Ada ve ev halkı şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

BİZİ NE KADAR MUTLU ETTİĞİNİZİ ANLATAMAM

 

Ziyarette Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan da hazır bulundu. Kaymakam ve eşini ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Çiçek Ada, “Yıllardır Kapaklı’da yaşıyorum fakat ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Daha önce hiçbir Kaymakam ya da Belediye Başkanı kapımızı çalmadı, bizimle aynı sofraya oturmadı. Bizi ne kadar mutlu ettiğinizi anlatamam” diye konuştu. Eşi Şerafettin Ada’yı yaklaşık 4 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettiğini belirten Çiçek Ada, kızları Oya ve Zeynep ile birlikte yaşadıklarını söyledi. İki kızının da böbrek hastası olduğunu belirten Anne Ada, “Kızlarım Türk Böbrek Vakfı Kapaklı Diyaliz Merkezi’nde tedavi görüyor. Tek temennim kızlarımın bir an evvel sağlıklarına kavuşmasıdır” dedi.

 

BİRLİKTE ORUÇ AÇTILAR

 

Kızların tedavi süreci ile ilgili anne Çiçek Ada’dan bilgi alan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Biz Kapaklı Kaymakamlığı olarak kanunların bize tanıdığı imkanlar dahilinde size elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız” dedi. Yanlarında getirdikleri erzak paketlerini aileye teslim eden Kaymakam Gürbüz ve eşi Esra Gürbüz, oruçlarını da Ada ailesi ile birlikte açtı.

Haber / Ahmet KARDEŞ