Folklörcülerden Akay'a teşekkür ziyareti

İtalya'nın başkenti Roma'da altı ülkenin katılımıyla düzenlenen 25. Uluslararası Folklor Festivali'nden dönen Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Derneği Folklor Ekibi, ayaklarının toz

GÜNDEM 14.07.2015 16:14:00 0
Folklörcülerden Akay

3-6 Temmuz tarihleri arasında İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen 25. Uluslararası Folklor Festivali’nden dönen Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Derneği Folklor Ekibi, Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can da hazır bulundu. İtalya’nın ev sahipliği yaptığı festivale, Yunanistan, Slovenya, Türkiye, İspanya ve Bulgaristan olmak üzere toplam 6 ülke katıldı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Derneği Folklor Ekibi Roma’da sergilediği performansla Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etti.

ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Derneği Folklor Ekibi’nin 4 Temmuz’da Roma’nın Tivoli kentinde, 5 Temmuz’da da Genzano Di Roma kentinde oyunlarını sergilediğini belirten Folklor Ekibi öğretmeni Burhan Öztürk, “Gençlerimize Roma’yı görme fırsatı tanıdığınız için teşekkür ederiz. Katıldığımız festival yerel bir festivaldi. Ancak biz ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek festival alanında bayrağımızı dalgalandırdık. Bazı ülkeler sadece bir gün festivale katılırken, biz iki gün boyunca festivalde kaldık. Bu tür festivallere daha önce de katılmıştık. Fakat Selanik’te Atamızın evini restorasyon sebebi ile gezme imkanımız olmamıştı. Bu sefer ekibimizle Atamızın evini gezme imkanı bulduk. Bunun için de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise 25. Uluslararası Folklor Festivali’nde Çerkezköy’ü ve ülkeyi en iyi şekilde temsil ettikleri için folklor ekibine teşekkür ederek, “Biz bu tür organizasyonlarda ilçemiz ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen tüm destek ve imkanlarla yanınızdayız. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Marmara Haber