Mavi Turnuva'da gol yağmuru

S.S. 25 Nolu Akarsu Motorlu Taşıyıçılar Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Mavi Halı Saha Futbol Turnuvası müsabakaları oldukça gollü geçiyor. Turnuvanın id

SPOR 13.07.2015 17:27:00 0
Mavi Turnuva

Kızılpınar Mahallesi’ndeki Rüzgar Halı Saha’da oynanan müsabakada Gönüllüler, maçın daha ilk dakikalarında rakip kalede gol aramaya başladı. Gönüllülerin takım kaptanı Sedat’ın etkili oyunu ile hareketlenen müsabakada Gönüllüler ilk golü de kaptanının ayağından buldu. İki dakika sonrasında yine Sedat ile gol bulan Gönüllüler maçta 2-0 öne geçti. Bu golden sonra Durmazgiderler, Hikmet’in ayağından bir gol kazandı ve durum 2-1 oldu. Golü yiyen Gönüller ataklarını sıklaştırdı ve Sami’nin ayağından bir gol daha bularak durumu 3-1’e getirdi.

 

SEDAT YILDIZLAŞTI

 

Atak üstüne atak yapan Gönüllüler’de kaptan Sedat bu maçın skorunu ben belirlerim dercesine uzuktan attığı çok sert şutla golü attı ve skor 4-1 oldu. Bu golden sonra biraz toparlanan Durmazgiderler, Ali ve Mehmet’in ayağından bulduğu iki gol ile durumu 4-3’e getirdi. Maçta daha sonra Gönüllüler atak üstüne atak yapmaya başladı ve kaptan Sedat sol çaprazdan bir gol daha atarak kendisinin 4. takımının beşinci golünü kaydetti. Bu golle skor 5-3 oldu.

 

KAPTAN OMUZLARDA

 

Bu gol sonrası Sami iki gol daha atarak Gönüllüleri 7-3 öne geçirdi. Müsabakanın bitimine bir dakika kala B. Ali’nin sol çaprazdan attığı gol ile Gönüllüler sahadan 8-3 galip ayrılan taraf oldu. Gönüllüler bu galibiyetle puanını 12’ye çıkarırken Durmazgiderler 6 puanda kaldı. 4 gol atan Gönüllüler’in kaptanı Sedat arkadaşları tarafından omuzlara alındı.

 

Haber/Seyit SÜREN