Gönül Sofrası Tepe'ye kuruldu

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan Ayı dolayısıyla her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Gönül Sofraları iftar programı bu kez Cumhuriyet Mahallesi Tepe Piknik Alanı'nda gerçekleştiril

GÜNDEM 13.07.2015 15:05:00 0
Gönül Sofrası Tepe

Yaklaşık 800 kişinin birlikte oruç açtığı iftar programında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay vatandaşa kendi elleri ile yemek dağıttı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından önceki akşam Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda kurulan iftar sofrasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İftar programında Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk ve ilçe yönetimi, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Belediye Meclis üyeleri ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan ile yaklaşık 800 vatandaş birlikte oruç açtı.

 

BAŞKAN AKAY, VATANDAŞLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

 

İftar programında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine kendi elleriyle yemek dağıttı. Çerkezköy Belediyesi’nin iftar menüsünde ise çorba, pilav, etli patates, ayran, hurma ve tulumba tatlısı vardı. Gönül sofrası’nda vatandaşlarla birlikte iftar açan Başkan Vahap Akay, iftar sonrası vatandaşlarla sohbet etti.

 

Çerkezköy’ü çok daha iyi yerlere getirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Akay, “Projelerimizin hayata geçirilmesi için çok yakında çalışmalara başlayacağız. Halkının her alandaki beklentilerini biliyoruz. İmkanlar nispetinde hepsini sırasıyla gerçekleştireceğiz. Yapılan çalışmalarda halkın desteğini yanımızda görmekten son derece memnunuz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN