Minik futbolcular durmak bilmiyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kapaklı Spor Futbol Kulübü'nde Futbol Okulu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM 10.07.2015 17:28:00 0
Minik futbolcular durmak bilmiyor

2014-2015 futbol sezonunda mücadele ettiği Tekirdağ Süper Amatör Lig’i 23 puanla 7’nci sırada tamamlayan Kapaklıspor Futbol Kulübü, bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Kulüp, altyapıyı güçlendirme adına açtığı Futbol Okulu’nda geleceğin yıldızlarını eğitiyor.

 

VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı Futbol Sahası’nda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftanın üç günü antrenman yapan minik futbolcular, çalışmalarda oldukça istekli göründü. Miniklerin antrenmanlardaki istek ve azmi, teknik heyet ve kulüp yönetimini de oldukça memnun ediyor. Kapaklı Spor yönetimi, miniklerin futbol okuluna gösterdiği yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi ve minik futbolcuların velilerine, çocuklarını spora yönlendirdiği için teşekkür etti.

 

BU SEZON KAFAYA OYNAYACAĞIZ

 

Takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Adem Yavaş, “Bundan önceki sezonlarda kulüp olarak daha çok altyapıya önem verdik. Süper Lig’e çıktıktan sonraki öncelikli hedefimiz yine altyapı oldu. Bundan sonra da altyapımıza gereken ilgiyi göstereceğiz fakat bir yandan da bu sezon kafaya oynayacak bir A Takım oluşturmak istiyoruz. Bunun için gerekli transfer çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ