Geri dönünce öldü

Çorlu'da 38 yaşındaki Hakan Utku, kendi kullandığı TIR'ın çekicisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

GÜNDEM 9.07.2015 18:39:00 0
Geri dönünce öldü

Olay, Hıdırağa Mahallesi’nde yaşandı. TIR sürücüsü Hakan Utku, dorsesi olmayan 34 CFK 82 plakalı çekiciyle Hıdırağa Mahallesi’ne geldi. Utku ile sokakta duran ve kimlikleri belirlenemeyen gençler tartıştı. İddiaya göre, çekiciye binerek uzaklaşan Hakan Utku, yaklaşık yarım saat sonra çekiciyle yeniden mahalleye geldi.

ATEŞ AÇTILAR

Bu sırada aynı yerde bekleyen gençler aracın üzerlerine geldiğini düşünerek tabanca ve tüfekle ateş etti. Bir evin duvarına çarparak duran sürücü Hakan Utku ağır yaralandı. Yanındaki arkadaşı Mustafa V. ise olayı yara almadan atlattı. Silahlı saldırganlar olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Utku, yolda hayatını kaybetti. Arkadaşı Mustafa V. ise ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Hakan Utku’nun cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna konuldu.

MERMİ VE BOŞ KOVAN BULUNDU

TIR çekicisinde yapılan incelemede çok sayıda mermi ve av tüfeği saçması izi tespit edildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Marmara Haber