Öğrenciler çok istekli

Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu kursları devam ediyor. Voleybol, futbol, masa tenisi, yüzme, basketbol ve badminton dallarında eğitimler sürerken, Voleybol eğitiminde minik öğrenciler bu sporun tekniklerini öğreniy

GÜNDEM 8.07.2015 17:18:00 0
Öğrenciler çok istekli

Kapalı Spor Salonu’nda devam eden minikler voleybol kursunda kurs öğretmeni Oğuz Alaca miniklere voleybolun tüm inceliklerini öğretiyor. Alaca, “Öğrencilerimize önce Voleybol’un tekniklerini öğretiyoruz. Örneğin topu nasıl tutmaları gerektiği ve nasıl karşılamaları gerektiğini öğretiyoruz. Bugün parmak pas, kontrollü parmak pas, manşet pas gibi teknik konuları öğrettik. Her biri çok istekli ve bir an önce öğrenerek oynamak istiyor. Bu da bizleri sevindiriyor. İnanıyorum ki miniklerin içinden geleceğin milli voleybolcuları çıkacak” diye konuştu.

 

VELİLER DE ÇOCUKLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR

 

Kurslara katılan öğrencilerin anne ve babalarının çocuklarını kurslarda yalnız bırakmadığını ifade eden Oğuz Alaca, “Anne babalar çocuklarının eğitimlerini büyük bir zevk ve heyecanla izliyorlar. Öğrenciler de kendilerini izleyen anne ve babalarını görünce eğitime daha sıkı ve ciddi şekilde katılıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN