Kaçamadı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde iki farklı iş yerinden toplam değeri 6 bin lira değerinde iki cep telefonu çaldığı tespit edilen T.G.,tutuklanarak cezaevine kondu.

GÜNDEM 7.07.2015 18:09:00 0
Kaçamadı

İddiaya göre, T.G., ilçede elektronik eşya satışı yapan bir mağaza ile cep telefonu satışı yapan bir işyerinde önce müşteri gibi girerek keşif yaptı. T.G. keşif turlarının ardından tekrar elektronik eşya satışı yapan mağazaya gidip piyasa değeri yaklaşık 3 bin lira olan bir cep telefonunu çalarak kaçtı. Şüpheli daha önce keşfini yaptığı cep telefonu satışı yapan işyerine girdi ve aynı değerde olan bir cep telefonunu daha çalarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayını fark eden işyeri çalışanlarının haber vermesiyle Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri iki iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve şüphelinin T.G. olduğunu tespit etti.

TUTUKLANDI

Polis ekipleri, şüpheli T.G.’nin Namık Kemal Bulvarı’ndaki bir evde ikamet ettiğini belirledi. İki iş yerinden çalınan telefonlar şüpheli T.G.’nin evinde yapılan aramada bulundu. Gözaltına alınan T.G., polisteki ifadesinin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi’ne gönderildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ