TREDAŞ'tan yenileme çalışması

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ),müşterilerin elektrik enerjisini, yeterli, kaliteli ve sürekli almaları için son yılların en kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını Tekirdağâ??

GÜNDEM 6.07.2015 17:34:00 0
TREDAŞ

TREDAŞ, elektrik kesintisini ve arızaları asgari düzeye indirmek, ömrünü tamamlamış ekipmanları değiştirmek ve bazı bölgelere alternatif enerji beslemeleri sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı. Bakım onarım çalışmalarına Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinden başlayan TREDAŞ ekipleri,  program doğrultusunda, Çorlu ve Saray ilçelerinde de faaliyetlerine devam edecek. Yaz ayları boyunca sürmesi planlanan çalışmalarda, olası elektrik kesintilerinin ve arızaların önüne geçilmesi planlanıyor.

 

TREDAŞ, bakım çalışmasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Çerkezköy ilçesinin Bağlık, İstasyon, Fatih mahallelerini ve Ambardere’yi enerjilendiren hatta bakım çalışmaları yapılmış, çalışmalara 30 personel,5 adet sepetli araç ve 3 adet pikap kullanılmıştır. Çerkezköy’de enerjinin ilk geliş noktalarından olan Narin Caddesindeki hatta, 42 adet direkte kuşkonmaz konulması, durdurucu direklerdeki iletkenlerin yenilenmesi, sıkı bağ değişimi, izole malzeme kullanılarak iletkenlerin yalıtılması sağlanmış, tüm bağlantı noktaları yenilenmiştir. Diğer taraftan, Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Mahallesi Çorlu Caddesi üzerinde yapılan çalışmada da 32 personel, 5 adet sepetli araç, 4 adet pikap ile ömrünü tamamlamış olan 1700 metre iletken, Veliköy ve Kızılpınar mahallelerine alternatif besleme noktası yaratabilmek için bir üst kesit iletken ile değiştirilmiştir. Tüm bağlantı noktaları yenilenmiş ve durdurucu direklerdeki iletken geçişleri izole edilmiştir.  Müşterilerimizin elektrik enerjisini, daha sağlıklı, kaliteli ve sürekli şekilde almaları için çalışmalarımız, faaliyet alanımız olan Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ il genelinde aralıksız devam etmektedir.

Marmara Haber