Demirel için mevlit okundu

Türkiye'nin 9'ncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için ülkenin 81 ilinde ve ilçelerinde olduğu gibi Çerkezköy'de de mevlit okutuldu.

GÜNDEM 3.07.2015 17:28:00 0
Demirel için mevlit okundu

17 Haziran 2015 tarihinde Ankara'da tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybeden Türkiye’nin 9’uncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel, ülkenin 81 ilinde okunan mevlitlerle anıldı. Demirel için 81 il ve ilçede olduğu gibi Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Gazi Osman Paşa Camii’nde de Cuma Namazı öncesi mevlit okutuldu.

 

KURAN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI

 

Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Çerkezköy Gazi Osman Paşa Camii’nde gerçekleştirilen mevlitte, Cami İmam Hatibi Muhterem Akça tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Çerkezköy’deki mevlit programına aralarında çocukların da bulunduğu az sayıda vatandaş katıldı.

 

Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Tekirdağ’da Merkez Eski Camii, Marmaraereğlisi Merkez Camii, Çorlu Merkez Camii, Hayrabolu Merkez Camii, Şarköy Çarşı Camii ve Malkara Gazi Ömer Bey Camii’nde Cuma namazı öncesi mevlit okutuldu. Edirne’de Cuma namazı öncesi kent merkezindeki Eski Camii’de, Kırklareli’nde de ikindi namazı sonrası Hızırbey Camii’nde mevlit okutuldu.

 

Marmara Haber