Karaağaç Gençlik destek bekliyor

Tekirdağ 2. Amatör Lig'de mücadele eden Karaağaç Gençlik ve Spor Kulübü 2015-2016 sezonu için gerek yerel yönetimlerden gerekse bölgedeki iş adamlarından destek bekliyor.

SPOR 3.07.2015 17:18:00 0
Karaağaç Gençlik destek bekliyor

Karaağaç Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihangir Yıldız, beraberindeki kulüp yöneticileri Nurten Pandir, Necip Çevik, Serkan Samancı, Emrullah Oduncu, Hayrettin Tutar ve Necmettin Alkaşı ile birlikte, kulübe maddi manevi destekte bulunan sponsorlara teşekkür ziyaretinde bulundu. Kulüp yönetimi ilk olarak, Öztrak Eczanesi sahibi Tahsin Cipli, Aytemiz Petrol sahibi Bülent Çiftçi ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz'ı ziyaret etti.

FORMA TAKDİM ETTİLER

Spora desteklerinden dolayı sponsorlara teşekkür eden Karaağaç Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihangir Yıldız ve yönetimi, daha sonra desteklerinden dolayı sponsorlara takımın formalarını hediye etti. Sponsorlara duyarlılıklarından ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Yıldız, “Hep birlikte ilçemize faydalı nice projelerde yer almayı diliyoruz. Spora destek veren gönül veren herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Başkan Yıldız, başarılı bir sezon geçirebilmeleri için iş adamlarının ve yerel yönetimlerin kulübe sahip çıkması gerektiğine işaret etti. MUHTARLARI DA ZİYARET ETTİLER

Karaağaç Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cihangir Yıldız, sponsor ziyaretlerinin ardından beraberindeki kulüp yönetimi ile birlikte 4 mahalle muhtarına ziyarette bulundu. Karaağaç Mahallesi Muhtarı Özgür Cengiz, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Yurteri ve Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Abdulbaki Aladağ’ı ziyaret ettiler. Mahalle muhtarlarına da maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Yıldız, muhtarlara da forma takdim etti.

Haber / Ahmet KARDEŞ