Öğretmenlere başarı belgesi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında çeşitli proje ve etkinliklerde başarı gösteren idareci ve öğretmenleri, başarı belgesi vererek taltif etti.

GÜNDEM 1.07.2015 23:30:00 0
Öğretmenlere başarı belgesi

Çerkezköy Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen taltif törene öğretmen ve idareciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile birlikte geldiler. Burada bir konuşma yapan Kaymakam Kubilay, “2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde okullarımızda görev yapan tüm idareci ve öğretmenlerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman ifade ettiğimiz üzere önceliğimiz eğitimdir. Her nefes alış verişimizde bu sorumluluğu, bu önceliği omuzlarımızda hissediyoruz” dedi.

BAŞARILARA İMZA ATILDI

Kubilay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu eğitim öğretim yılında çok önemli proje ve başarılara imza atıldı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz siz değerli öğretmenlerimizi, üstlenmiş olduğunuz bu sorumlulukta göstermiş olduğunuz performanstan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sizlerin başarısı demek çocuklarımızın geleceğinin iyi şekillenmesi demektir. Yapmış olduğunuz başarılı proje, faaliyet ve etkinliklerden dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü olmak üzere hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

MUTLULUK VERİCİ

Başarılı öğretmen ve idarecilerin taltif edilmesinin son derece mutluluk verici olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, “Önümüzdeki eğitim öğretim yılında da büyük bir şevkle çalışmamız için büyük bir motivasyon olacaktır. Tüm etkinliklerimizde yanımızda olan ve bizleri destekleyen sayın Kaymakamımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra proje ve etkinliklerde başarı gösteren öğretmenlere başarı belgeleri verildi.