Yeteneklerini sergilediler

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' isimli yarışma programında ünlenen İllüzyonist Kıvanç ve Burak ikilisi Kapalı Otopark Alanı'nda yaptıkları müthiÅ?

GÜNDEM 29.06.2015 19:05:00 0
Yeteneklerini sergilediler

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Kapalı Otopark Alanında illüzyonist Kıvanç ve Burak sahneye çıktı. Birbirinden ilginç ve izleyenleri şaşkına çeviren illüzyon gösterisi yapan ikilinin şovu büyük beğeni topladı.Gösteriyi çok sayıda vatandaşın yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da izledi.  

 

SEYİRCİLERİ ŞOVA DAHİL ETTİLER

İkili, şovlarına seyircileri de dahil ettiler.Metal para ve kutudan para çıkarma, sehpa uçurma gibi şovlar yapan illüzyonist ikili izleyenlerini şaşkına çevirdi. 

ETKİNLİKLER SÜRECEK

Gösterinin ardından sahneye çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ramazan etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve güzellik demek olduğunu vurguladı. Ramazan ayı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi’nin her mahallede iftar sofrası kurduğunu ve çeşitli etkinlikler yaptığını belirten Akay, Kıvanç ve Burak ikilisine çiçek takdim etti.

 

Marmara Haber