Emniyette terfi heyecanı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde terfi etmeye hak kazanan polis amir ve müdürleri mülakat için Ankara'ya gitti.

GÜNDEM 29.06.2015 19:04:00 0
Emniyette terfi heyecanı

Aralarında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya ve Kapaklı Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı’nın da yer aldığı Komiser Yardımcılarından 3. sınıf Emniyet Müdürlerine kadar bir üst rütbeye terfi etmek için gerekli şartları taşıyan 7 bin 918 emniyet mensubu geçtiğimiz hafta yazılı sınava tabi tutuldu. Emniyet mensupları yazılı sınavların ardından Ankara başta olmak üzere Türkiye genelinde il merkezlerinde mülakatlara alındı.

BAŞARILI OLANLAR HİZMET İÇİ EĞİTİM ALACAK

Yazılı ve sözlü sınavlarda aldıkları puanların ortalaması 100 üzerinden 50 olan adaylar, 2-8 Temmuz arasında akıllı sınıflarda interaktif olarak yöneticilikle ilgili hizmet içi eğitim alacak. Eğitimin ardından 10-12 Temmuz'da yapılacak sınavda da başarılı olan emniyet mensupları arasından bir üst rütbeye terfi ettirilecek olanlar kurul kararıyla belirlenecek.

TERFİ EDECEKLER

Buna göre Ankara’ya mülakata giden Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan ve Kapaklı Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın 3’üncü Sınıf Emniyet Müdürlüğü’nden 2’nci Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi edecek. 4’üncü Sınıf Emniyet Müdürü olan Kapaklı Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya ise 3’üncü Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, Kapaklı Emniyet Amiri Fatih Bölükbaşı da 4’üncü Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi edecek.

Marmara Haber