Piknikçiler mangal ve semaver satışını artırdı

Yaz nedeniyle piknikçiler yeşil alanları doldururken, mangal ve semaver satışları da arttı.

GÜNDEM 29.06.2015 18:45:00 0
Piknikçiler mangal ve semaver satışını artırdı

Çerkezköy Uğur Mumcu Caddesinde mangal ve semaver gibi birçok ürün satışı yapan Kadir Sobaları’nın sabini Tayfun Kabaklar, yaz mevsiminin gelmesiyle piknik sezonun açıldığını ve piknikçilerin mangala olan rağbetlerinin arttığını söyledi.

YAZIN MANGAL, MANGAL KÖMÜRÜ VE SEMAVER SATIYORUZ

Tayfun Kabaklar konuşmasını şöyle sürdürdü, “Biz sobacılar olarak kışın soba ve soba borusu ve aksesuarlarının satışını yapıyoruz.Ancak yaz  sezonunda soba satışı olmaması nedeniyle imalathanelerimizde çeşitli mangallar üretimi yaparak yazında piknikçilere bunların satışını yapıyoruz. Ayrıca mangal yanında mangal kömürü satışı da yapıyoruz. Özellikle yaz aylarında piknikçiler bütçelerine göre mangal çeşitlerini tercih ediyor.Çok kaliteli ve daha uzun ömürlü olanların fiyatı biraz yüksek olanları alanlar azınlıkta,genellikle çoğu vatandaş ucuz olanı tercih ediyor.Orta fiyatlarda olan mangalları da tercih edenler var.Genel de baktığımızda yaz sezonunda mangal ihtiyacı olanlar mangala rağbet ediyor. Ayrıca yine kendi imalatımız olan semaver satışı da yapmaktayız. Semaverlerimiz de mangallar gibi rağbet gören ürünlerimizden bir tanesidir.”dedi.

10 İLE 100 LİRAYA KADAR MANGAL VAR

Tayfun Kabaklar, her ailenin bütçesine göre mangal bulunduğunu ve 10 liradan 100 liraya kadar kalitesine ve ebadına göre mangal çeşitlerinin olduğunu söyledi.

 

Haber/Seyit SÜREN