Kendini böyle savundu

Edirne'de bekçi köpeğini pompalı tüfekle acımasızca vurarak öldüren saldırgan kendini, "Beni ısırdıktan sonra oğluma yöneldi parçalayacaktı. Onu vurduğumda oruçluydum. İki türlü

GÜNDEM 27.06.2015 13:55:00 0
Kendini böyle savundu

Edirne'de bir kişi, pompalı tüfekle bir inşaatının şantiyesindeki bekçi köpeğini acımasızca vurarak öldürdü. Yere saçılan boş fişekleri toplayan saldırgan daha sonra hiçbir şey olmamış gibi geldiği motosiklete binerek uzaklaştı. Bu anlar şantiyenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilirken, görüntülerin internette paylaşılması üzerine olay, hayvan severlerin büyük tepkisine neden oldu.

GÜNAH SAHİBİ OLDUM

Edirne emniyet güçleri tarafından yakalanan saldırgan, ''Bu köpek beni ısırdı, şu anda yaralıyım. Beni ısırdıktan sonra oğluma yöneldi parçalayacaktı. Canıma kast etti, öfkeme yenik düştüm. Onu vurduğumda oruçluydum. Bu mübarek Ramazan gününde beni iki türlü günaha soktu. Benim de hayvanlarım var, pişmanım elbette. Günah sahibi oldum'' diyerek kendini savundu. İfadesinin ardından serbest bırakılan Yüksel K. evine döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Marmara Haber