Vahşet!

Edirne'de, bir kişi pompalı tüfek ile bir şantiyenin bekçi köpeğini acımasızca vurarak öldürdü. Yere saçılan boş fişekleri toplayan cani, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi geldiği moto

GÜNDEM 26.06.2015 16:42:00 0
Vahşet!

Olay, geçtiğimiz perşembe günü kentin en işlek yerlerinden biri olan Kıyık Caddesi çıkışında meydana geldi. Sabah saatlerinde motosikleti kullanan küçük yaştaki bir çocukla bu şantiyenin önüne gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi, poşet içindeki pompalı tüfeği çıkardı. Ardından sürgülü kapı önüne geldi ve karşısındaki bekçi köpeğine yaklaşık 2 metrelik mesafeden kapının arkasından 5 el ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle yere düşen ve can çekişen köpek öldü.

 

FİŞEKLERİ TOPLADI

 

Olayın ardından yere düşen tüfeğin boş fişeklerini toplayan cani, motosiklete bindi. Motosiklet üzerinde şantiyeye doğru el kol işareti yapıp bir şeyler söyleyen cani ardından küçük çocuğun sürdüğü motosikletle olay yerinden uzaklaştı.

 

AMACI NEDİR BİLMİYORUZ

 

Bu vahşet görüntüsünü ise sosyal paylaşım sitesinde paylaşan şantiye görevlileri, altına ise “Şantiyede bekçi köpeğimiz tanımadığımız kişilerce vuruldu. Köpeğimizi bu şekilde vuranların amacı nedir bilmiyoruz." notu düşü.

Marmara Haber