Miniklerin yılsonu gösterisi ilgiyle izlendi

Kapaklı'da faaliyet gösteren Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü, 2014-2015 eğitim-öğretim dönemini, Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleştirilen yılsonu etkinlikleri ile tamamlad?

GÜNDEM 22.06.2015 17:43:00 0
Miniklerin yılsonu gösterisi ilgiyle izlendi

Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü’nün Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirdiği yılsonu etkinlikleri, velilerden büyük ilgi gördü. Programda ilk olarak, minik öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların yer aldığı serginin açılışı yapıldı. Öğrencilerin birbirinden güzel resim ve el işi çalışmaları, velilerin beğenisini kazandı. Serginin gezilmesinden sonra minik öğrenciler tarafından hazırlanan yılsonu gösterilerine geçildi.

ÖĞRENCİLERİN DANS GÖSTERİLERİ İLGİYLE İZLENDİ

Programda daha sonra Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Tırtıllar sınıfının oryantal gösterisi izlendi. Sincaplar sınıfının ‘Türkan’ adlı şarkı eşliğinde yaptıkları dans gösterisinin ardından, program sırasıyla Arılar sınıfının ‘Muhteşem Yüzyıl’ adlı gösterisi; Tırtıllar sınıfının ‘Arkadaşım Eşek’ adlı gösterisi ve Kelebekler sınıfının ‘Nosa Nosa’ adlı dans gösterisi ile devam etti.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yılsonu programının devamında “Sincaplar sınıfı-Gusul Vava”, “Tırtıllar sınıfı-Abone”, “Arılar sınıfı-Üsküdar”, “Kelebekler sınıfı-Kelebek Rondu”, “Sincaplar sınıfı-Böyle Gelmiş Böyle Gider”, “Arılar sınıfı-Koro” ve “Kelebekler sınıfı-Hadi O Zaman” gösterileri sahnelendi. Program, resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

DOLU DOLU BİR YIL GEÇİRDİK

Programda kısa bir konuşma yapan Ozan Gökçey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü işletmecisi Aynur Tuğran, “2014-2015 eğitim öğretim dönemi sona erdi. Yaklaşık 60 çocuğumuzla dolu dolu bir yıl geçirdik. Çok güzel zamanlar geçirdik, birbirinden güzel etkinliklere imza attık. Bugün bizlere hazırladıkları gösterilerle unutulmaz bir gün yaşatan çocuklarımızın hepsine bundan sonraki eğitim hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ