Namağlup Şampiyon

Tekirdağ U-12 Ligi'nde C Grubu'nda mücadele eden Sitespor U-12 Futbol Takımı, önceki gün son maçını 1923 Çerkezköyspor U-12 Futbol Takımı'na karşı oynadı. Şampiyonluğu garantilemi

GÜNDEM 22.06.2015 17:38:00 0
Namağlup Şampiyon

Tekirdağ U-12 Ligi hafta sonu oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Ligin son karşılaşması ise 1 hafta öncesinden şampiyonluğu garantileyen Kapaklı Sitespor U-12 Futbol takımı ile 1923 Çerkezköyspor U-12 Futbol Takımı arasında oynandı. İki hafta önce oynanması gereken fakat ertelenmek zorunda kalan karşılaşma önceki gün Kapaklı Futbol sahasında oynandı. Karşılaşma boyunca adeta tek kale oynayan Kapaklı Sitespor U-12 Futbol takımı maçı 5-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildi.

STİLİ ALEX DE SOUZA’YI ANDIRIYOR

Karşılaşmada futbolcular performanslarıyla parmak ısırtırken, Kapaklı’ya ailesi ile birlikte birkaç ay önce taşınan ve Sitespor bünyesinde top koşturmaya başlayan 10 numaralı Tugay Güner ise oynadığı oyunla büyük beğeni kazandı. Stili ile Fenerbahçe’nin unutulmaz yıldızı Alex De Souza’yı andıran minik Tugay, arkadaşlarıyla birlikte şampiyonluğun tadını çıkardı.

KENDİ KÜÇÜK MARİFETLERİ BÜYÜK

Karşılaşmada dikkat çeken bir diğer isim ise 10 yaşındaki minik Muhammet Ali Şerifoğlu oldu. 10 yaşında olmasına rağmen kendinden 2 yaş büyük arkadaşları ile birlikte top koşturan ve oldukça başarılı bir performans sergileyen Muhammet Ali de Sitespor’un gelecekteki yıldız adayları arasına girmeyi başardı.

TEKİRDAĞ’IN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

Sitespor U-12 Futbol Takımı elde ettiği 5-0’lık galibiyetle puanını 19 yaptı. Ligi namağlup tamamlayan Sitespor, oynadığı 7 maçta kalesinde sadece 2 gol görürken, rakip filelere de 47 gol attı. Sitespor bu istatistikleri ile Tekirdağ U-12 Ligi’nde en az gol yiyen takım oldu.

MADALYALARI TAKILDI

Karşılaşma sonrasında C Grubunu şampiyon tamamlayan Sitepor U-12 Futbol Takımı için madalya ve kupa töreni düzenlendi. Minik sporculara madalyalarını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Belediye Meclis Üyesi İlhan Çetinkaya ve velileri taktı. Minik futbolcular kupalarını ise Başkan Mandalı’nın elinden aldı. Aileler daha sonra çocukları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİTESPOR İLE GURUR DUYUYORUZ

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Sitespor ile gurur duyuyoruz. Çocuklarımız ligi namağlup bitirerek şampiyon oldular. Çocuklarımıza sevgiyi ve kardeşliği aşılayan kulüp yönetimi ve teknik heyete de ayrıca teşekkür ederim. Çocuklarımızın bu başarısı aileleri için de büyük bir gurur kaynağıdır. İnşallah çok çalışarak ülkemizin büyük kulüplerinde Kapaklı’yı başarıyla temsil ederler. Bu çerçevede bazı önemli kulüplerimizin oyuncularımızı takibe aldığını da biliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ