Çukurdan kaçayım derken

Kapaklı'da çukurdan kaçmak isteyen otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedince karşı şeritten gelen hafif ticari araca çarptı. Kazada iki araçta hasar oluşurken, mucize eseri yaralanan olmadı.

GÜNDEM 21.06.2015 15:38:00 0
Çukurdan kaçayım derken

Kaza dün Çerkezköy Cezaevi Kavşağı- Pınarça yolu üzerinde meydana geldi. Çift yönlü olarak kullanılan yolda iddiaya göre Çerkezköy-Pınarça istikametine giden Orhan Bahadur yönetimindeki 34 EY 4557 plakalı otomobil, şerit ihlali yaparak, karşı yönden gelen Ertuğrul Şahin yönetimindeki 59 UG 413 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, tek teselli ise kimsenin yaralanmaması oldu.

 

ÇUKURA GİRMEMEK İÇİN ŞERİT DEĞİŞTİRDİM

 

Kazanın şokunu üzerinden atamayan 34 EY 4557 plakalı otomobil sürücüsü Orhan Bahadur, havanın sıcak olması nedeniyle bir anlık dalgınlık yaşadığını belirterek, “Yol üzerinde çukur vardı. Sanırım bu çukura girmemek için şerit değiştirdim. Ama bu sırada karşı yönden gelen aracı fark edemedim” diye konuştu.

 

YOLDAN ÇIKTI

 

Hafif ticari aracın sürücüsü Ertuğrul Şahin ise “Biz kendi yolumuzda gidiyorduk. Karşı yönden gelen aracın üzerimize geldiğini fark edince son anda direksiyonu kırıp kendimi yoldan dışarı attım. Aksi takdirde araçlar kafa kafaya çarpışabilir, bu da bir faciaya neden olabilirdi” dedi.

 

Kazanın ardından iki araçta, çekici yardımıyla kurtarıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ