Hayatı kabusa dönü

Geçtiğimiz Eylül ayında Süper Loto'da 6 tutturarak büyük ikramiyeyi kazanan Fuat Özdemir, huzurlu ve mutlu bir hayatın hayalini kurarken, hayatı altüst oldu. Aradan geçen 9 ayda mutluluğu yakalayamadı.

GÜNDEM 19.06.2015 17:20:00 0
Hayatı kabusa dönü

Parasını kaptırdı, işyeri kurşunlandı, yeni aldığı lüks aracıyla kaza yaptı. Son olarak da Nuriş çetesinin paralarını aldığı iddia edildi.

 

“Para huzur getirmedi”

 

PARA HUZUR GETİRMEDİ

 

İkramiyeyi alır almaz yaşadığı Süloğlu’ndan ayrılarak Edirne’ye yerleşen Özdemir’in komşularına

 

‘para huzur getirmedi, sürekli başıma işler açıyor’ dediğini öne sürüldü.

 

9 AYDA NELER YAŞADI

 

11 milyon 345 bin 645 lira olan ikramiyeyi alan ve parayı nasıl kullanacağını bilemeyen Fuat Özdemir, yanında hamal olarak çalıştığı patronundan yardım istedi. Bir süre sonra Edirne Cumhuriyet Savcılığı’na giden Fuat Özdemir, patronunun kendisini kandırarak kazandığı 11 milyon liranın 5 milyon 300 bin lirasını aldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlatırken, patronun hesaplarına ise mahkeme kararıyla tedbir koydu.

 

OFİSİ KURŞUNLANDI

 

Özdemir, zengin olduktan sonra yeni bir iş kurmaya karar verdi. Ardından Edirne’de bir iş merkezinde ofis tuttu ve burada emlak işi yapmaya başladı.Bu sırada ise ofisi 2 kez kurşunlandı.Kazandığı parayla kendisine lüks bir otomobil alan Özdemir, bu otomobille kaza yaptı ve otomobilde hasar oluştu.

 

MAFYA PARASINA EL KOYDU İDDİASI

 

Özdemir’in kazandığı para nedeniyle başı mafya ile de belaya girdi. İddiaya göre yeraltı dünyasının ünlü çetelerinden olan Nuriş çetesi Edirne’nin yolunu tuttu ve Nuri Ergin’in firari oğlu Anıl Ergin, Özdemir’e ‘Bizimle ortak ol, bizim girdiğimiz işte kimse senin malına göz dikemez’ teklifinde bulundu. Özdemir başlangıçta bu teklifi kabul etmedi ancak daha sonra baskılara dayanamayıp ‘evet’ dedi. İddiaya göre ikramiyen büyük bölümünü kaptıran milyoner tekrar polise giderek şikayetçi oldu. Polis 3 farklı ilde operasyonlar düzenledi ve Anıl Ergin ile birlikte 14 kişi gözaltına alındı.

Marmara Haber