Kursiyerlere sertifika

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi'nin Kültür ve Eğitim etkinlikleri kapsamında düzenlediği drama ve tiyatro kursuna katılanlara sertifikalarını verdi.

GÜNDEM 19.06.2015 17:08:00 0
Kursiyerlere sertifika

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği 1’nci Dönem Drama Eğitimi ve 12’nci Dönem Tiyatro Eğitim kursuna katılan 10 kursiyer, eğitimi başarıyla tamamlayarak, sertifika almaya hak kazandı.

      Eğitime katılan 10 kursiyer, Edirne Belediyesi Nikah Salonu’nda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu ve Drama Lideri ve Tiyatro Eğitmeni Hakan Çoşkuntuna ile bir araya geldi.

      Sanatın önemine değinen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sanat, yetenekle ilgili, bazen de yeteneğin işlenmesiyle ilgili. Bazen ortaya çıkarılmamış, unutulmuş ya da işlenmemiş yetenekler de ortaya çıkabiliyor. Ama buradaki ölçü bence çok önemli değil. Çok iyi sanatçı olmak, ya da daha iyi önemli sanatçı olmak çok önemli değil. Önemli olan sanatçı olmak; sanat için uğraşmak, sanata yoğrulmak, sanata yoğrulmaya çalışmak. Hem öğreten hem de öğreten açısından saygı değer bir emek var ortada. Bu anlamda sizleri tebrik ediyorum.  Yaptığınız çok önemli bir iştir. Çünkü tiyatro aslında bütün sanat dalların anasıdır” dedi.

      Başkan Gürkan, daha sonra kursiyerlere sertifikalarını verdi. 

Marmara Haber