Erkekliğe ilk adımını attı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek'in oğlu Mustafa Çiçek görkemli sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımÄ

GÜNDEM 15.06.2015 09:32:00 0
Erkekliğe ilk adımını attı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek ve eşi Deniz Çiçek’in 8 yaşındaki oğulları Mustafa Çiçek, önceki gün Kapaklı Business Otel’de düzenlenen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Küçük Mustafa’nın sünnet düğünü öncesi Çerkezköy Emniyet Lojmanları önünden hareket eden konvoy, Çerkezköy ve Kapaklı’yı dolaştı. Konvoyda üstü açık kırmızı bir araçta bulunan küçük Mustafa’nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Konvoyun ardından Çerkezköy Emniyet Lojmanları’nda Mevlit okutuldu. Küçük Mustafa’nın sünnet merasimi Kapaklı Business Otel’deki düğün ile devam etti. Mustafa’nın sünnet düğününe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Kapaklı ve Çerkezköy Emniyet Teşkilatı’nda görevli polis memurları ve çok sayıda davetli katıldı.

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Mustafa’nın sünnet düğünü Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek ve eşi Deniz Çiçek’in dansı ile başladı. Daha sonra düğün pastası kesildi ve ardından takı merasimine geçildi. Davetliler daha sonra canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Mustafa’nın anne babası Ekrem Çiçek ve eşi Deniz Çiçek düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.

Biz de Marmara Haber Gazetesi olarak küçük Mustafa’yı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Haber / Ahmet KARDEŞ