13 YIL SONRA

Çerkezköy'de 2003 yılında dönemin Belediye Başkanı Mehmet Uz tarafından yapımına başlanmasına rağmen yıllardır atıl durumda kalan Kapalı Spor Salonu için belediye düğmeye bastı. İstasyon M

GÜNDEM 12.06.2015 19:00:00 0
13 YIL SONRA

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu’nun tadilatı ve yeni spor sahalarının yapımı için Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan ihaleye 4 firma katıldı.  

Yaklaşık maliyeti 1 milyon 366 bin 979 TL olarak hesaplana ihalede en düşük teklifi 1 milyon 243 bin 800 TL ile Bir Proje Sanayi isimli firma verdi. Cen İnşaat firmasının 1 milyon 275 bin TL teklif verdiği ihalede, Memişoğlu İnşaat 1 milyon 465 bin TL, Kaf Yapı Peyzaj ise 1 milyon 748 bin TL teklif verdi. İhaleyi kazanan firma komisyon tarafından yapılacak incelemenin ardından belli olacak. İhaleyi kazanan firmanın belirlenmesinin ardından sözleşme imzalanacak. Yüklenici firma yer tesliminin ardından 120 gün içinde şartnamede belirtilen tüm işleri tamamlayacak.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENECEK

İhale kapsamında 13 yıldır atıl durumda bırakılan Kapalı Spor Salonu, baştan aşağı onarılacak. Parkeler değişecek, boya ve badanası yapılacak, tribünler monte edilecek, soyunma odaları, duş ve tuvaletler yapılacak. Ayrıca Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanın yanına bir adet voleybol, bir adet basketbol, bir adet tenis kortu ve bir adet de kapalı suni çim saha yapılacak. Alanın çevre düzenlenmesi, bağlantı yolları ve aydınlatması yapılacak.

HAYIRLI OLSUN

Kapalı Spor Salonu ve çevresinde yapılacak yeni spor sahalarının Ekim ayı sonunda tamamlanıp Çerkezköylü gençlerin hizmetine sunulacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kasım ayından itibaren yeni Kapalı Spor Salonumuz ve yanına yapacağımız futbol, basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortu Çerkezköy halkının, gençlerimizin, çocuklarımızın kullanımına açılacak. Şimdiden Çerkezköyümüze hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Marmara Haber