Çapa yaptı

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy'e gitti ve burada bazı mahalleleri gezdi.

GÜNDEM 12.06.2015 18:57:00 0
Çapa yaptı

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Dilşat Ergin ile birlikte Miras Atölyesi Projesi’nin 2'nci etap çalışmaları kapsamında Güzelköy’de bulunan tarihi eserleri de yerinde inceleyen Başkan Albayrak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

ÖNCE SOHBET SONRA ÇAPA

 

Dönüş yolunda ise Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Güzelköy Mahallesi’nde karşılaştığı bağ işçileri ile sohbet etti. Sohbetin ardından ceketini çıkartıp gömleğinin kollarını sıvayan Albayrak, eline çapayı aldı ve toprağı çapaladı.

 

İSTEK VE BEKLENTİLERİ DİNLEDİK

 

Güzelköy Mahallesindeki proje kapsamında tarihi eserlerin restorasyonu gerçekleştirileceğini belirten Albayrak, " Bu bağlamda Güzelköy’de muhtarımızla birlikte çalışma yapılacak eserleri inceledik. Vatandaşlarımızla sohbet ederek proje ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdik, istek ve beklentileri dinledik. Köyün hanımları ile de görüşerek onların da isteklerini dinledik.Şarköy gerçekten her köşesiyle insana huzur veren bir bölge. Müthiş bir turizm potansiyeline sahip. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu potansiyeli ortaya çıkarmak, tarihi ve kültürel eserleri restore edip turizme kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Marmara Haber