AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİNE DAYAK

Çorlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Halil Yerlioğlu, iş yerinde 4 kişinin saldırısına uğrayarak darp edildi.

GÜNDEM 10.06.2015 19:55:00 0
AK PARTİLİ MECLİS ÜYESİNE DAYAK

Olay, Yerlioğlu'nun işyerinde meydana geldi.İddiaya göre, İşyerine gelen 4 kişi, Yerlioğlu'nu darp etti ve ardından kaçtı. Yerlioğlu'nun ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Hastaneden kontrolden geçirilen Yeriloğlu taburcu edildi.

Polis,saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

PARTİDEN KINAMA

Yaşanan olayın ardından AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı bir açıklama yaptı. Açıklamada şunlara yer verildi: "Partimizin kurulmasından bu yana her kademesinde hizmet vermiş ve halen partimizin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi  İbrahim Halil Yerlioğlu işyerinde halen kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğramıştır.Saldırının ne amaçla ve kimler tarafından yapıldığı halen tarafımızdan bilinmemektedir.Sosyal paylaşım sitelerinde ve haber kanallarında saldırının gerekçesi olarak düşüncelerini ifade ettiği bir yazı gösterilmektedir.Saldırı sebebi olarak gösterilen yazı da hiçbir kurum ve şahsın hedef almadan,hedef göstermeden memleketimizin içine düşebileceği muhtemel kaygılardan dolayı kendi düşüncelerini ifade etmiştir. Değil böyle bir yazı hiçbir yazı ve düşünce açıklaması böyle bir saldırıya gerekçe olamaz."

 

Açıklama şöyle devam etti: "Bu saldırı memleketi lehine fikir ve kaygılarını beyan eden bir siyasetçinin endişesinden öteye geçmemiş hiç bir şekilde hakaret içermemiştir. Yapılan bu saldırı siyasetçilerin demokratik beyan ve düşüncelerini ipotek koyma ve sindirme gayretidir. Her kim tarafından ve ne amaçla yapılmış olursa olsun bu olayın kabulü mümkün değildir.Saldırıyı yapanları şiddetle kınıyor faillerinin biran önce yakalanmasını ve adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz.

Marmara Haber