Gel pisipisi

Tekirdağ'da, bir minibüsün motor bölümüne giren kediyi kurtarmak için itfaiye seferber oldu. Kedi, ekiplerin 3 saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.

GÜNDEM 9.06.2015 18:34:00 0
Gel pisipisi

Tekirdağ Adliyesi arkasında bir okul servisinin motor bölümünden kedi miyavlaması duyan çevredekiler hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Gelen itfaiye ekipleri, hemen servis minibüsünün sürücüsüne ulaştı. Gelen sürücü motor kaputunu açtı ve itfaiye ekipleri çalışmalarına başladı.

 

HAVA SIKTILAR

 

Motorun içinden çıkmayan kedi için itfaiye ekipleri oksijen tüpü ile motor kısmına hava bastı. Bir süre sonra motorun içinden çıkan kedi, yandaki başka aracın motor kısmına girdi. Buradan da çıkartılan kedi gözden kayboldu. ’nın en uzak mahallesi olan Ormanlı Mahallesi’nin bütün sokaklarını parke taş döşemeye başladık. Bundan önce Aşağıkılıçlı, Semetli ve Çanakçı Mahallelerimizde parke taş döşemesini tamamladık. Vatandaşlarımız hizmetten dolayı çok mutlu. Ormanlı Mahallesi’ndeki çalışmalar bittikten sonra da Ahmetçe Mahallesi ve diğer mahallelerle parke taş döşeme işi devam edecek. Vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunumuz bilerek, kalıcı çözümler için gecemizi gündüzümüze katmak için çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Süleymanpaşalılar için güzel günler yakın. ” dedi.

Marmara Haber