Kaymakam Kubilay'dan BSH ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 5 bin kişiye istihdam sağlayan dünyanın önemli markalarından biri olan BSH'ın (Bosch ve Siemens Ev Aletleri) Çerkezköy'deki tesisini ziyaret etti ve çalışmalar hakkÄ

GÜNDEM 7.06.2015 22:22:00 0
Kaymakam Kubilay

Tesise gelen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, BSH Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Haluk Kaya ve BSH İcra Kurulu Üyesi Ralf Fuchs ile görüştü. BSH yöneticileri adından Kaymakam Kubilay’a Ar-Ge Merkezi, bulaşık makinesi fabrikası ve A-Cool çift kapılı buzdolabı fabrikasını gezdirdi ve üretim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

HEM İLÇE HEMDE ÜLKE İÇİN ÖNEMLİ

 

BSH firmasının hem Çerkezköy hem de ülke  için önem arz eden bir firma olduğunu belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "5 binin üzerinde çalışanı olan, hem önemli derecede ihracat, önemli ölçüde ülkemize ve bölgemize istihdam sağlayan bir firma. Bizleri ağırladıkları için BSH Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Haluk Kaya ve BSH İcra Kurulu Üyesi Ralf Fuchs'a teşekkür ediyoruz. BSH yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Umuyorum ki, BSH Çerkezköy’de büyümeye, üretim kapasitesini artırmaya, yeni istihdam olanakları yaratmaya devam edecektir. Kendilerine İlçemiz ve ülkemiz adına teşekkür ediyoruz. Çalışmalarındaki başarıların devamını diliyoruz."diye konuştu.

 

Kubilay, sözlerini şöyle sürdürdü: "31 Ocak 2014'de başlattığımız Halk Eğitim kampanyasında 16 bin vatandaşımıza ulaştık. Amacımız özellikle sanayinin ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanı karşılamaktır. Burada Halk Eğitim bir köprü görevi görecektir. BSH yönetiminin de bu çalışmayı yakından takip ettiğini gördük ve memnun olduk" açıklamasında bulundu.

 

Haber/Gökhan TEKER