Öğrencilere 2 bin tohum

Çerkezköy'de 'Dünya Çevre Günü' nedeniyle düzenlenen 'Çevre Farkındalığı' etkinliğinde Çerkezköy Belediyesi öğrencilere 2 bin paket Altuni Mazı tohumu dağıttı.

GÜNDEM 5.06.2015 17:58:00 0
Öğrencilere 2 bin tohum

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kapalı Otopark üzerinde 'Dünya Çevre Günü' etkinlikleri kapsamında  ‘Çevre Farkındalığı’ etkinliği düzenlendi. Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Burada  7 geri dönüşüm firması stant açtı. Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Çevre Gönüllüleri Kulübü’ne üye olan öğrencilere ise üyelik kartları verildi.

 

LOGO OLUŞTURDULAR

 

Çevre Gönüllüleri Kulübü öğrencileri,  geri dönüşüme dikkat çekmek için yan yana gelerek dev bir logo oluşturdu. Öğrenciler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yoğun ilgi gösterirken, Akay da öğrenciler ile birlikte selfie çektirdi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, burada yaptığı konuşmasında geri dönüşümün geleceğin en önemli olaylarından birisi olduğunu ve herkesin buna katkı sağlaması gerektiğini söyledi.

 

Etkinlik kapsamında öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunulurken, 2 bin paket Altuni Mazı tohumu dağıtıldı. Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 'Çevre Gönüllüleri Kulübü Sloganı' yarışmasında 'Destek Ol Geri Dönüşüme, Gülümse Geleceğe' isimli sloganıyla birinci olan Özge Aslan’a Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay çeşitli hediyeler verdi.

 

Haber/Ahmet KILAVUZ