Şampiyon Tugay Komutanlığı oldu

Çerkezköy Belediyesi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Pakize Narin Anadolu Lisesi'ni 3-1 yenen 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı şampiyon oldu.

GÜNDEM 5.06.2015 17:48:00 0
Şampiyon Tugay Komutanlığı oldu

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonluk maçı önceki akşam Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Gruplardan çıkan 4 takım arasında gerçekleşen müsabakalarda rakibine 3-0 yenilen Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi Voleybol Takımı turnuvanın 4.’sü olurken, üçüncü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Anadolu Lisesi Voleybol Takımı oldu. Final müsabakasında 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, Pakize Narin Anadolu Lisesi Voleybol Takımı’nı 25-12, 25-14, 19-25, ve 25-15’lik setlerle 3-1 yenerek şampiyon oldu. Final maçı sonrası ödül töreni düzenlendi. 

 

TUGAY KOMUTANLIĞI HIZLI BAŞLADI

 

Final maçına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, kurum amirleri ve çok sayıda sporsever katıldı. Özkan Küçükkapdan ve Sunay Çavuşoğlu hakem ikilisinin yönettiği final maçı karşılıklı sayılarla başladı. 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8–6 önde girdi. Oyunun kontrolünü eline geçiren Tugay Komutanlığı, ikinci teknik molaya da 16–9 önde girdi. Oyundan düşen Pakize Narin Anadolu Lisesi, ikinci teknik molanın ardından sadece 3 sayı alabildi ve ilk seti 25 – 12 kaybetti.

 

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

 

3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Voleybol Takımı, ikinci setin ilk teknik molasına da 8–3 önde girdi. İlk teknik molanın ardından Pakize Narin Anadolu Lisesi biraz toparlanmış gibi bir görüntü çizse de ikinci teknik molaya 16–8 geride girdi. Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, ikinci seti de 25–14 kazandı. Üçüncü sete, her iki takım da kontrollü başladı. Karşılıklı sayılarla ilerleyen sette 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı ilk teknik molaya 8–6 önde girdi. Pakize Narin Anadolu Lisesi, molanın ardından büyük bir geri dönüş yaptı. 8–0’lık seri yakalayan Pakize Narin takımı 14–8 öne geçti. Pakize Narin Anadolu Lisesi, üçüncü seti 25–19 kazanıp skoru 2-1’e getirdi.

 

ÖDÜL TÖRENİNE GEÇİLDİ

 

3. Zırhlı Tugay Komutanlığı 4’üncü sete 5–1’lik bir seriyle başladı ve ilk teknik molaya 8–5 önde girdi. İkinci teknik molaya da 16-9 önde giren 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı dördüncü seti de 25–15 alarak setleri 3-1 yaptı ve şampiyon oldu. Şampiyonluk maçının ardından ödül töreni düzenlendi. Turnuva üçüncüsü Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Voleybol Takımı’na 3.’lük kupası, madalya ve hediyelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal verirken; turnuva ikincisine kupa, madalya ve hediyelerini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; turnuvanın şampiyonu 3. Zırhlı Tugay Komutanı Voleybol Takımı’na da kupa, madalya ve hediyelerini 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan verdi.

 

Turnuva sonunda konuşan Vahap Akay şöyle konuştu: “Son derece güzel ve başarılı bir organizasyon oldu. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Turnuvaya katılarak sportmence mücadele eden tüm takımlarımızı ve oyuncularımızı kutluyorum. İnşallah gelecek yıllarda bu tür organizasyonları düzenlemeye devam edeceğiz.”

 

Haber / Ahmet KARDEŞ