AK Partili Doğan'dan MHP'li eski başkana ziyaret

AK Parti Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili adayı Ayşe Doğan, MHP eski Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu'yu ziyaret etti. Doğan, "Çerkezköy'ün duayen siyasetçileri arasında yer alan Must

GÜNDEM 4.06.2015 18:06:00 0
AK Partili Doğan

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Mustafa Ordu,“Buradan eski dönem milletvekillerini de eleştirmek istiyorum. Eski dönem vekillerimiz Çerkezköy’e bakmadılar ve kulak ardı yaptılar. Kısacası Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut Çerkezköy’ün hakkını yemiştir. Kapaklı’yı ilçe yaparak Çerkezköy’ü mahalle yapmışlardır. Geçmişten bu zamana Saray-Kapaklı yolu, tren yolu Ergene havzası sorunu bir türlü çözüme kavuşturulamadı. Ankara’da aktif şekilde Çerkezköy’ün menfaatine bir şey yapmadılar. Çerkezköy’ün menfaatine Ankara’da çalışacaksanız, Çerkezköy’ün sorunlarını çözüme kavuşturacaksınız manevi olarak tabi ki destekçi olurum. Bu bölgede yaşıyoruz ve birilerinin artık Çerkezköy’e sahip çıkması gerekiyor. Sanayinin yoğun olduğu ve kanser hastalarının sürekli arttığı bir yerde yaşıyoruz. Bununla alakalı bir tane onkoloji hastanesi için çalışma olmadı. Vekil olursanız ilçemiz için güzel çalışmalar yapmanızı bekliyoruz” dedi.

FUAT AVNİ YORUMU

Ziyarette gazeteciler  Doğan'a, hükümet karşıtı paylaşımlarıyla bilinen twitter fenomeni Fuat Avni'nin seçimlerde oy çalınacağı ve bir sandık görevlisinin de Çerkezköy'den olduğu yönündeki paylaşımlarını sordular. Doğan, “Bu davada gönül veren insanların yanlış yapacaklarına inansam ve bilsem şuan burada olmazdım. Seçimde her sandıkta parti temsilcileri, sandık başkanları ve okul başkanları görevlendiriliyor. Öyle bir şey olduğuna inansam ben burada olmam. AK Parti’nin Tekirdağ’da oylarının artacağını fark edenlerin hazırladıkları bir oyun olarak nitelendiriyorum. Tekirdağ’da 3 vekil olacağına inanıyoruz, 4 olması için de çalışıyoruz” dedi.

Haber/Gökhan TEKER