Artık yürüyor ve ellerini oynatıyor

Edirne Belediye Başkanlığı Meclis Kararı ile geçtiğimiz yıl tedavisi yaptırılan ve tekerlekli sandalyeden kurtularak adım atmaya başlayan spastik engelli Önder Yılmaz, hızla iyileşmeye devam ediyor.

GÜNDEM 4.06.2015 18:03:00 0
Artık yürüyor ve ellerini oynatıyor

Ellerini hiç kullanamadığı için geçtiğimiz günlerde Edirne Valiliği ve Edirne Belediyesi’nin desteğiyle bir ameliyat daha olan Önder Yılmaz, kendisine yapılan tedavide istenilen sonucu aldı. Ellerini oynatmaya başlayan Önder Yılmaz, annesi Yeter Yılmaz ile birlikte Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu’nu ziyaret etti.

KOŞARAK GELECEĞİM

Kendisine verdiği destekten dolayı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür eden Önder Yılmaz, “Buraya ilk geldiğimde oturmakta bile zorluk çekiyordum. Şimdi tekerlekli sandalyeden kurtuldum. Tutunarak yürüyebiliyorum. Ellerimi hiç kullanamıyordum. Artık ellerimi kullanabiliyor. Bir dahaki sefere buraya koşarak geleceğim” dedi.

BAŞARILI GEÇTİ

Önder Yılmaz’ın tedavi sürecinin oldukça başarılı geçtiğini ifade eden Ertuğrul Tanrıkulu, “Önder bizim çocuğumuz. Onun tedavisini yakından takip ediyoruz. Ben en başta Yeter annemize teşekkür etmek istiyorum. Ellerini oynattığını görmek bizim için dünyanın en güzel şeyi. Ayrıca Önder çok yakışıklı bir çocuk oldu” dedi.

Oğlunun iyileştiğini görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Yeter Yılmaz ise, “Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’e, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a, Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu’na ile Ertuğrul Tanrıkulu’na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Benim yavrumun yüzünü güldürdüler” diye konuştu.

BAŞKAN GÜRKAN İLE BİRLİKTE YÜRÜMÜŞTÜ

Geçtiğimiz aylarda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret eden Önder Yılmaz, belediye bahçesinde Başkan  Gürkan ile birlikte yürüyüş yapmıştı.

Marmara Haber