Çakan ailesinin düğün mutluluğu

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan'ın oğlu Onur Çakan Mehtap Karadağ ile hayatını birleştirdi. Düğüne, ilçe protokolü ile çiftin yakınları katıldı.

GÜNDEM 4.06.2015 18:01:00 0
Çakan ailesinin düğün mutluluğu

Muharrem-Kudret Karadağ çiftinin kızları Mehtap Karadağ ile Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve Emine Çakan çiftinin oğulları Onur Çakan, Vatan Düğün Sarayı’nda düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi. Genç çiftin aileleri davetlileri düğün salonu girişinde karşıladı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Onur Çakan ve Mehtap Karadağ’ın düğün merasimine CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile genç çiftin eş, dost ve akrabalarından oluşan yaklaşık bin 300 kişilik davetli topluluğu katıldı.

 

İLK DANSLARINI YAPTILAR

 

Davetlilerin alkışları eşliğinde salona giren genç çiftin ilk dansların yapmalarının ardından takı merasimine geçildi. Takı merasimi sonrası davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Düğün merasimi boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Çakan ve Karadağ aileleri, düğün sonunda davetlileri kapıya kadar uğurlamayı da ihmal etmedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ