NKÜ'yü kahreden ölüm

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi'nde serinlemek için denize giren 5 üniversite öğrencisinden Mehmet Demirez ve Kaan Drama boğularak hayatını kaybetti. 3 öğrenciyi ise çevredeki vatandaşlar kurtardı.

GÜNDEM 4.06.2015 11:26:00 0
NKÜ

Sultanköy Mahallesi'ndeki sahilden Namık Kemal Üniversitesi öğrencisi olan Mehmet Demirez, Kaan Drama, Burak Demirbaş, Yağmur Karakoyun ve Bilal Karakiraz birlikte dalgalara rağmen denize girdi.

 

Kıyıdan uzaklaşan 5 arkadaş, dev dalgalar nedeniyle çırpınmaya başladı. Bunu gören çevredekiler hemen güvenlik birimlerine haber verdi ve denize girdi. Vatandaşlar ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kıyıya çıkartılan 19 yaşındaki Mehmet Demirez ve aynı yaştaki Kaan Drama, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.  Diğer 3 öğrenci ise Marmara Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

NKÜ'DEN BAŞSAĞLIĞI

 

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ), ise yaşanan olayla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda "Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine Programı 2. Öğretim 1. sınıf öğrencilerinden Mehmet Demirez ve Kaan Drama Marmara Ereğlisi, Sultanköy Mahallesi'nde üzücü bir kaza sonucu denizde boğularak hayatlarını kaybetmişlerdir.Öğrencilerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, arkadaşlarına ve üniversitemiz camiasına sabırlar dileriz." denildi.

Marmara Haber