Borç kavgası kanlı bitti

Edirne'de iki gurup arasında alacak-verecek meselesinden çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 5 şüpheli gözaltına alınırken, olaya müdahale ederken kırılan camdan eli ve boynund

GÜNDEM 3.06.2015 16:43:00 0
Borç kavgası kanlı bitti

Olay, Çavuşbey Mahallesi Londra Asfaltı üzerinde bulunan bir araç kiralama firmasının önünde meydana geldi. İddiaya göre,alacaklarını istemek için Bulgar plakalı araçla firmaya gelen E.B.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi ile işyerindeki 2 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce sokağa taştı ve silahlar ateşlendi.

 

1 POLİS YARALI

 

Çıkan olaya ihbar üzerine gelen ve kısa sürede müdahale eden sivil polis memuru K.Y., çıkan arbedede sırasında  işyerinin kırılan camı nedeniyle eli ve boynundan hafif yaralandı. K.Y. ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerine Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ile çok sayıda ekip geldi.  Olaya karıştığı tespit edilen 5 kişi gözaltına alınırken, 1 kişinin de arandığı belirtildi.

 

Olay yerinden incelemeler yapan Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan,olayın iki grup arasında kavgayla başlayıp silahlı çatışmaya döndüğünü blirterek, "İki grup arasında nedenini bilmiyoruz, kavga çıkıyor. Kavga da silahta kullanılmış. Konuyla ilgili 5 kişinin yakalaması yapıldı, 1 kişiyi de aramaya devam ediyoruz. Çalışmalara devam ediyoruz. Silahlı yaralanan yok ancak arbede de yaralananlar olmuş tabi ki. Bizim 2 arkadaşımıza mukavemette bulunuyorlar. Bir arkadaşımız hafif şekilde yaralandı. Bildiğimiz kadarıyla olaya karışan yabancı uyruklu kişi yok. İşyeri önündeki hasarlı araçla ilgili de tahkikatımız sürüyor. Olayın detaylarını daha sonra aktaracağız."dedi.

Marmara Haber