Çalışanlarına ödül

Yünsa, verimlilik ve kalite odaklı çalışmalara aktif katılımı artırmak ve bu süreçte başarılı sonuçlara ulaşan çalışanlarını ödüllendirmek amacıyla 'Yünsa Işık Saçan

GÜNDEM 3.06.2015 16:33:00 0
Çalışanlarına ödül

Bu yıl ilk kez düzenlenen proje kapsamında, “Yıldız Çalışan”, “ISG-Çevre Yıldızı”, “Yıldız Projeler” ve “Yıldız Önce Sonra Kaizen” kategorilerinde verilen ödüller Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

GELENEKSEL HALE GELECEK

Ödül töreninde konuşan Yünsa Genel Müdürü Cem Çelikoğlu, Yünsa’nın sektördeki bu başarısının bir ekip çalışması olduğunu söyledi. Rekabetin arttığı yünlü kumaş sektöründe dünya liderliğine yürümenin ancak verimlilik ve hızı kaliteyle buluşturmakla elde edileceğini belirten Çelikoğlu, “Yünsa’nın başarısı elbette bir ekip çalışmasının ürünü. Ancak önemli başarılar elde eden projelerde öne çıkan isimlerin de ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ‘Yünsa Işık Saçanlar Ödülleri’nin gelenekselleşmesini istiyoruz. Bugün ödül kazanan, her biri yıldız gibi özgün ve yaptığı işe değer katan arkadaşlarımızı ‘yıldız’ diye nitelendiriyoruz. Çünkü hepsi bir araya geldiğinde Yünsa için ışık saçıyor, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Gelenekselleşecek bu ödüller sayesinde, önümüzdeki yıllarda içimizdeki yıldızların sayısını artıracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

YÜNSA’NIN YILDIZLARI

“Yıldız çalışan” kategorisinde Atiye Elverdi, Gamze Köşe, Mustafa Mollaoğlu ve Müğfer Pektaş ödüle layık görülürken;  “ISG-Çevre Yıldızı” kategorisinde Mustafa Karaca ödüllendirildi. “Yıldız Önce Sonra Kaizen” kategorisinde ise Kadir Karşı birinci seçilirken, Cengiz Yıldız-Hasan Öztürk, Tunay Yeşiltaş ve Erkan Şeremet Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Ayrıca, en iyi süreç iyileştiren, en iyi metodolojiyi uygulayan, en iyi standardizasyon sağlayan, en iyi işini geliştiren, en iyi kaynak kullanımı sağlayan, en iyi geleceğe yatırım, en iyi çalışanı geliştiren öğreten, şirkete en çok katkı sağlayan ve en yaratıcı proje kategorilerinde de ekipler ödüllendirildi.

Marmara Haber