Resim sergisinin mimarı

Çerkezköy Kent Konseyi'nde geçtiğimiz hafta açılan 'Resim' sergisinin baş aktörü olan ve bu resimlerin tablolara dönüşmesini verdiği eğitimle sağlayan kurs öğretmeni Yasemin Tokgöz

GÜNDEM 2.06.2015 18:28:00 0
Resim sergisinin mimarı

Kursiyerlerin hazırladığı eserlerin her birinin ayrı bir güzelliği ve görselliğinin olduğunu ve her birinin de beğeni toplamasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Çerkezköy Kent Konseyi resim öğretmeni  Yasemin Tokgöz, “İlçemiz Kent Konseyinin İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen üç boyutlu resim kursuna 57 kursiyerimiz katıldı. Kursiyerlerimizin kurs süresince özverili ve çok titiz bir çalışma sergiledi. Yaptığımız her eser sabır gerektiren titiz ve el emeği göz nuru çalışmanın ürünüdür.Eserlerimizin büyük beğeni görmesi bizleri çok mutlu etti.Kent Konseyi üyelerine yönelik olarak gerçekleşen bu resim sergimiz talep olduğunda yeni dönemde de gerçekleşecek.”dedi.

 

BİLGİ BİRİKİMİMİ KURSİYERLERE EN İYİ ŞEKİLDE AKTARDIĞIMA İNANIYORUM

 

Yasemin Tokgöz, Kent Konseyi Kadın Meclisinde görev aldıktan sonra yapılan görevlendirmeler sonunda Kent Konseyi bünyesinde kadınlara yönelik çeşitli kurslar açıldığını ve bunlardan birinin de Resim kursu olduğunu ve kurs öğretmenliğini de severek üstlendiğini söyledi. Tokgöz, “Kursa katılan tüm kursiyerlerimize bilgi ve birikimimi en iyi şekilde aktardığıma inanıyorum. Kursiyerlerimizin her biri becerikliydi. Becerikli oldukları kadar da keyifli ve istekli bir çalışma sergilediler. Kursiyerlerimizin özverili çalışması dolayısıyla kursumuz ve sergimiz büyük ilgi gördü.”diye konuştu. 

 

Haber/Seyit SÜREN