Küçük yazarlar

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a öğrenciler kaleme aldıkları kitaplarını hediye ettiler. Kubilay, öğrencilere teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

GÜNDEM 2.06.2015 18:25:00 0
Küçük yazarlar

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, 75’nci Yıl Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ, Nurullah Narin Ortaokulu Türkçe öğretmeni Kemal Şahin, 75’nci Yıl Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Selma Kamba ve öğrenciler dün Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Burada Kaymakam Kubilay’a, Nurullah Narin Ortaokulu öğrencileri Yıldız Kayacı ve Mustafa Tunç’un , yazdığı öykü kitabı olan ‘Sessizliğin İçinden Gelen Sesler-2’ ile 75’nci Yıl Ortaokulu öğrencileri kaleme aldığı  ‘Genç Kalemlerden Seçmeler3’  isimli kitapları öğrenciler tarafından hediye edildi.

 

ÖĞRENCİLERE TEŞÜKKER

 

Kubilay,  bu kitapları özenle çıkartan öğrencileri tebrik etti ve tür çalışmalar çok önemli olduğunu söyledi.  Kubilay, “Bunlar kurumsal kimlik açısından da son derece önemlidir. Yazılı hafıza hayatımızın her alanında yanımızda olacak ve bizlerde sizlerle her zaman gurur duyacağız” dedi.

 

Kitap okumanın önemine değinen Kubilay, “Her ne kadar teknoloji ilerlese de mobil iletişim çok fazla olsa da yazılı hafızaya çok önem veriyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bunlar bizim için gurur kaynağıdır. Hem olumlu örnekler olması bakımından hem de bir eserimiz olmuş oldu. Başarılarınızın devamını diliyorum. Umuyorum ki en kısa zaman da yazdıklarınızı okuyacağız” dedi.

Marmara Haber